Meteen naar de inhoud

Coronamaatregelen EOC

Naar aanleiding van de verscherpte coronamaatregelen hebben ook wij onze maatregelen moeten aanpassen. Daarom gelden bij EOC vanaf dinsdag 29 september voorlopig voor drie weken de volgende regels voor de binnensport, voor onze locaties in Vlissingen en Middelburg: 

Kantine: De kantines in de hallen van de Vlissingse Baskensburg en in de Middelburgse Sprong zijn gesloten.

Trainen: Kinderen afzetten bij het hek of de hal, ouders mogen de hallen NIET in. Kinderen en trainers dienen bij de ingang hun handen te desinfecteren. Verzoek om omgekleed naar de training te komen en bij de ingang de buitenschoenen uit te trekken en de zaalschoenen aan te trekken.

Thuiswedstrijden: Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij de wedstrijden in de hallen van de Vlissingse Baskensburg en in de Middelburgse Sprong. Bij thuiswedstrijden van EOC-jeugdteams verzoeken wij om de kinderen voor de hal af te zetten. Denk er aan dat na de wedstrijd iedere speler, scheidsrechter, tijdwaarnemer vervolgens weer toeschouwer wordt, en dus de hal moet verlaten.

Uitwedstrijden: De begeleidende ouders mogen wel op de tribune plaatsnemen, denk er aan dat dit per Veiligheidsregio of eigenaar van de betreffende hal kan afwijken. Bij uitwedstrijden draagt iedereen in de auto een mondkapje, dit is door ons bestuur verplicht gesteld. Kleedkamergebruik en douchemogelijkheden kunnen afwijken per tegenstander. Raadpleeg de Handbalapp.

Douchen: Er mag in de hallen van de Vlissingse Baskensburg en in de Middelburgse Sprong nog steeds gebruik worden gemaakt van de kleedlokalen en de doucheruimte. Verzoek om omgekleed naar de hal te komen.

Tegenstanders: Voor teams die naar Vlissingen of Middelburg afreizen geldt dat ouders die met kinderen t/m 17 jaar rijden, wel de hallen van de Vlissingse Baskensburg en in de Middelburgse Sprong mogen betreden en op de tribune plaats mogen nemen- uiteraard met 1,5 meter afstand en desinfecteren van de handen bij de ingang.

Mondkapjesadvies: M.i.v. 30 september 2020 is het dringende advies om mondkapjes in openbare ruimtes te dragen, dus ook in beide hallen, voor zover toegang tot de hal is toegestaan (zie hiervoor). Dus ook voor de spelende jeugd, tot het moment dat zij omgekleed aan de warming up gaan beginnen en vanaf het moment dat zij de kleedkamer verlaten.

 

EOC houdt een presentielijst bij (Voor mogelijk GGD- en contactonderzoek).